Basisprincipes orthomoleculaire geneeskunde en ondersteuning darm en lever

Cursus
vrijdag 17 april 2020, 9u00
Logo OrthoKennis

Tijdens deze praktische cursus neemt Olivia Krom u mee in de basisprincipes van de orthomoleculaire geneeskunde. Aan bod komen vitaminen, mineralen, spoorelementen, vetzuren en probiotica. Er zal uitgebreid stil worden gestaan bij de werking en vooral de synergie tussen vitaminen en mineralen. Ook de belangrijkste positieve en negatieve interacties met reguliere geneesmiddelen worden besproken.

Verder vertelt Olivia waarop te letten bij het adviseren van supplementen. Denk aan goed opneembare vormen van mineralen, actieve vormen van B-vitaminen en verschillende probioticastammen. Zij geeft antwoord op de vraag welke vitaminen en mineralen niet mogen ontbreken in een kwalitatieve multivitamine, hoe het zit met doseringen en wat men verstaat onder basissuppletie. Natuurlijk is er ook aandacht voor de verschillende vetzuren, zoals EPA en DHA.

In de middag komt de orthomoleculaire ondersteuning van darm en lever aan bod, waarbij laboratoriumonderzoek, voeding en leefstijl ook worden besproken.

Deze lesdag is bedoeld voor therapeuten (zoals natuurgeneeskundigen, diëtisten, homeopaten, fysiotherapeuten, verpleegkundigen) en artsen die kennis willen maken met de orthomoleculaire geneeskunde en die het geleerde direct in de praktijk willen brengen.

Na het volgen van deze clinic krijgt u een certificaat per post toegestuurd.

Meer informatie: https://www.orthokennis.nl/clinics/basisprincipes-orthomoleculaire-genee...

Tijdens deze praktische cursus neemt Olivia Krom u mee in de basisprincipes van de orthomoleculaire geneeskunde. Aan bod komen vitaminen, mineralen, spoorelementen, vetzuren en probiotica.