Basisprincipes orthomoleculaire geneeskunde
Cursus

Bent u nog niet (zo) bekend met de orthomoleculaire geneeskunde? En wilt u nog betere behandelresultaten in uw praktijk? Dan is deze clinic iets voor u. Tijdens deze intensieve clinic leert u in 2 ochtenden (20 januari en 3 februari) de basisbeginselen van de orthomoleculaire geneeskunde, die u na het volgen van deze dag meteen kunt toepassen in uw praktijk.

Docent Olivia Krom zal u meenemen in de wereld van vitaminen, mineralen, spoorelementen, vetzuren en probiotica. Zij vertelt wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij het adviseren van voedingssupplementen. Zoals welke vitaminen en mineralen niet mogen ontbreken in een kwalitatieve multivitamine, hoe het zit met doseringen en opneembaarheid en wat men verstaat onder basissuppletie. Ook zal zij uitgebreid stilstaan bij de werkingsmechanismen van bepaalde nutriënten en de synergie tussen voedingsstoffen onderling. De orthomoleculaire ondersteuning van darm en lever komt aan bod, waarbij laboratoriumonderzoek, voeding en leefstijl ook worden besproken.

Deze clinic is bedoeld voor therapeuten en artsen die kennis willen maken met de orthomoleculaire geneeskunde en het geleerde direct in de praktijk willen brengen.

Na het volgen van deze clinic krijgt u een certificaat per post toegestuurd.

Meer informatie en aanmelden: https://www.orthokennis.nl/clinics/basisprincipes-orthomoleculaire-geneeskunde-20-01-2023