Alzheimer, dichterbij dan u denkt

Cursus
vrijdag 26 juni 2020, 9u00
Logo OrthoKennis

Het aantal mensen met dementie is door de vergrijzing vervijfvoudigd. Dit aantal zal de komende 25 jaar verdubbelen tot meer dan een half miljoen mensen in Nederland.

Tijdens deze clinic neemt Jan Blaauw u mee in de achterliggende oorzaken en pathofysiologie van de ziekte van Alzheimer en de differentiatie met andere vormen van dementie. De orthomoleculaire ondersteuning van Alzheimer wordt uitgebreid besproken.

De meest recente onderzoeken op het gebied van preventie en orthomoleculaire ondersteuning komen uitgebreid aan bod. Tot slot wordt er dieper ingegaan op casuïstiek uit zijn praktijk, en preventie en ondersteuning met leefstijladviezen en orthomoleculaire geneeskunde.

Deze clinic is bedoeld voor therapeuten en artsen die ervaren zijn in de toepassing van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Na het volgen van deze clinic krijgt u een certificaat per post toegestuurd.

Meer informatie: https://www.orthokennis.nl/clinics/alzheimer-26-06-2020

Tijdens deze clinic neemt Jan Blaauw u mee in de achterliggende oorzaken en pathofysiologie van de ziekte van Alzheimer en de differentiatie met andere vormen van dementie.