Ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa & Glutenintolerantie

Seminar
dinsdag 6 maart 2018, 9u30

Deze productkennisbijeenkomsten worden speciaal georganiseerd om therapeuten de weg te wijzen in het assortiment Vitakruid waarbij aandacht is voor voedingsleer, toepassingsmogelijkheden en advisering. Tijdens deze bijeenkomst leert u de producten van Vitakruid te doorgronden zodat u de producten doelgericht kunt inzetten in uw dagelijkse praktijk. Hierdoor kan het effect van uw behandeling worden vergroot.

Ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa en Glutenintolerantie

De ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa (CU) zijn chronische darmziekten waarbij ontstekingen de hoofdrol spelen. Er zitten overeenkomsten in, maar ook verschillen. Beide hebben symptomen zoals diarree en buikpijn, maar bij Colitis Ulcerosa is er vaak ook sprake van bloedverlies. Bij deze ziektebeelden speelt vaak ook glutenintolerantie en subklinische glutenintolerantie een rol. Dit komt heden ten dagen steeds vaker voor en ook hier kan veel aan gedaan worden. Wouter de Jong heeft veel ervaring met deze problematiek en gaat u leren welke oorzaken er zijn. Verder zal hij laten zien dat er met een natuurgeneeskundige aanpak veel te bereiken valt en welke nutriënten er in de gereedschapskist thuis horen.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- (inclusief gezonde lunch). 

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.