Reumatische aandoeningen

Seminar
maandag 23 oktober 2017, 13u30 tot 16u30

Deze productkennisbijeenkomsten worden speciaal georganiseerd om therapeuten de weg te wijzen in het assortiment Vitakruid waarbij aandacht is voor voedingsleer, toepassingsmogelijkheden en advisering. Tijdens deze bijeenkomst leert u de producten van Vitakruid te doorgronden zodat u de producten doelgericht kunt inzetten in uw dagelijkse praktijk. Hierdoor kan het effect van uw behandeling worden vergroot.

Reumatische aandoeningen

In deze middag komen orthomoleculaire behandelprotocollen aan de orde die te maken hebben met allerlei klachten rondom het bewegingsapparaat. De bijeenkomst is praktisch en geeft u de handvatten om voeding, beweging en voedingssupplementen te gebruiken en direct toepasbaar te maken in uw dagelijkse praktijk. U gaat aan de slag met orthomoleculaire behandelplannen voor bewegingsklachten zoals osteoporose, artrose, artritis, carpaal tunnel syndroom, epicondylitis, spataderen en bindweefselzwakte. In uw praktijk ziet u vaak clienten met deze klachten. Helaas wordt de oplossing veelal gezocht in pijnstillers, ontstekingsremmers of bisfosfonaten, terwijl met voeding en nutriënten veel bereikt kan worden in het bestrijden van pijn, het toenemen van de beweeglijkheid en het opheffen van ontstekingen.

Nutriënten kunnen pas effectief zijn als de basis voeding goed is. Eén enkel voedingsmiddel zal niet voldoende werkzame hoeveelheid leveren om een effect te bereiken. Voor het behandelen van veel voorkomende aandoeningen hebben we extra nutriënten nodig die met elkaar samenwerken en een synergie hebben om een bepaald doel te bereiken. Het doel van deze dag is daarom om aan de hand van behandelprotocollen te leren hoe bewegingsklachten behandeld kunnenworden. Het leren toepassen van voeding, beweging en suppletie als behandelstrategie is daarbij het uitgangspunt.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties.  Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.

Let op: deze dag wordt in de ochtend tevens een kennisbijeenkomst gegeven met het onderwerp fibromyalgie. Hiervoor kunt u zich apart opgeven via deze link.

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 13:30 tot 16:30 uur en kost €25,-.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.