ADHD & Autisme

Lezing
donderdag 30 augustus 2018, 9u30

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,-.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

ADHD & Autisme

ADHD staat voor ‘Attention Deficit Hyperactivity Disorder’ & autisme kenmerkt zich weer anders. Hoewel mensen met autisme eerlijk, recht door zee, perfectionistisch en harde werkers kunnen zijn, hebben zij vaak moeite met het houden van overzicht en vinden ze plannen lastig. Ook het maken en onderhouden van sociale contacten gaat moeizaam. Beide zijn geen vastomlijnde gedragingen, maar een cluster van symptomen. Er is bij men vaak nog veel onduidelijk over de oorzaken en de aanpak van deze problemen.

De spijsvertering, neurotransmitters en hormonen zijn belangrijke onderwerpen die bij beide stoornissen betrokken zijn. De rol die voeding speelt bij storingen in het autistisch spectrum zijn enorm groot. Op dit gebied en met aanvulling van suppletie valt daarom veel verbetering te halen. In deze bijeenkomst legt Audrey van Oosten uit hoe omgevingsfactoren van invloed zijn op deze aandoeningen, wat de rol van het endorfinesysteem daarbij is en hoe hierin op orthomoleculaire wijze positieve effecten kunnen worden behaald.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.